Automatgearkasseskylning 
Rensemaskinen bliver koblet på gearkassens kølesystem og der tilføjes en speciel væske til det gamle gearolie. Gearkassen skylles igennem med gearolie til gearolien, der kommer retur, er helt rent. Til sidst bliver der tilføjet en additiv til gearkassens nye olie, der formindsker friktion og giver længere levetid af gearolien.

Dieselpartikelfilter rensning 
Rensemaskinen bliver koblet på indsugningssystemet og en rensevæske tilføjes maskinen og bliver tilført motoren over tid. Når væsken når til partikelfilteret sker der en kemisk reaktion i partikelfilteret og den ophobede sod, i partikelfilteret, brændes af og forlader partikelfilteret.

Dyserens 
En trykbeholder tilkobles brændstofsystemet og en rensevæske tilføjes beholderen og bliver trykket igennem dyserne og ned i motoren.

Indsugningsrens diesel 
En studs bliver koblet på indsugningssystemet, hvor en trykbeholder trykker rensevæske igennem en dyse i studsen og derved renser indsugnings systemet. Indsprøjtningen af væsken sker ved hjælp af en timer, der åbner og lukker for dysen.

Indsugningsrens benzin 
En studs bliver koblet på indsugningsmanifolden hvor en trykbeholder trykker rensevæske igennem en dyse i studsen og derved renser forbrændingskammer, ventiler og indsugningsmanifold.

Rensing af servostyring 
Ligesom ved gearkasseskylning kobles den samme rensemaskine på servostyringssystemet og der tilføjes en speciel væske til det gamle servostyringsolie. Servostyringssystemet skylles med ny olie, til det er helt rent. Additiv tilføjes til sidst til den nye olie, der formindsker friktion og forlænger oliens levetid.

Motorrens 
Ved en motorrens tilføjes en rensevæske motorolien og bilen står med forhøjet tomgang, ca 1500 omdr./min. i ca. 2 timer. Der tilføjes en rens i tanken også, der hjælper med at rense indsugningssystemet. Derefter tappes olie af bilen og bundkaret suges tom for det sidste olie, der skulle blive i bundkarret. Ved påfyldning af den nye motorolie tilføjes en additiv i olien, der formindsker friktion og giver olien en længere levetid.

Herunder kan du se gearolien før og efter en gearkasseskylning.

 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev