Et spændende og alsidigt liv med biler, og med baggrund som uddannet mekaniker hos Peugeot i Frifeld i 1989, og senere ansættelse som autoelektriker hos Aabenraa Karosserifabrik og Dieselgaarden i Haderslev, var tiden efterhånden moden til selvstændig mekaniker i eget værksted. Min lange erfaring og alsidige baggrund i branchen har gjort, at jeg i dag er i stand til at løse alle opgaver indenfor de fleste bilmodellers reparation og service.

Foruden videregående kurser, har jeg investeret i nyere teknologi i testudstyr, der gør værkstedet til din naturlige samarbejdspartner ved alle former for reparation og service på netop din bil i det syd og sønderjyske.

Foruden service, reparation og salg af personbiler, har jeg opbygget en betydelig kompetance indenfor 4-hjulsmålinger, der sikrer optimal vejbeliggenhed og minimal dækslid og servicering. Og så er vi rigtig gode til reparation af klimaanlæg.

Kig ind til Ove's Auto, og lad os få en snak om netop dine behov. Hos os er service ikke blot et slogan, men en livsstil.

 

Billede mangler
Henrik Schmidt
Indehaver
Christian Petersen
Mekaniker
Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev